Välkommen till min blogg

tisdag 7 oktober 2014

Adams första 1 års kalas

Ja kalas i dagarna 3. Eller ja i fredags var det inte riktigt kalas. Först blev han firad här hemma av oss med ballonger och paket. Sedan badet med tant Thess. Och sedan for vi hem och öppnade mer paket. Av Therese fick han kläder, tuffa hängselbyxor, skjorta och en tröja. Av oss fick han en grön bobby car.

I lördags var det dags för första kalaset. Blev lite orolig för hur det skulle gå då han sov dåligt på förmiddagen. Kalasbilen från Odensala/Torvalla kom verkligen vid rätt tidpunkt! I den var moffa, moster, tant Lars (om ni undrar varför han kallas tant så känner vi att på något sätt måste vi ge igen för Bosse och Pippi haha) och kusinerna. Han fick Batman/Jokern duplo. Sedan fylldes det på allt eftersom med folk. Melina, Ante och Emil. Jenny, Lillen och Jack. Farmor och farfar. Farbror Niclas och Anette. Och det blev massa klossar och badleksaker, ull-underställ gånger 2, en leksakshammare.

När sista person åkte var vi alla trötta. Adam sov ute i vagnen och jag och Thess plockade undan medans Crippe lagade mat.

På kvällen när Adam hade somnat hade vi myskväll i gillestugan med vin. Kul att det bara ä jag och Therese någon gång.

På söndagen var det dags för sockerkalas igen. Hanna och Sixten kom. Och efter ett tag även moster Virran, Anne-lie, Danne, Leah och Nova kom. Det blev mer badleksaker (tror det budskapet har gått fram att han gillar bad), kläder och en abc-hund eller vad man ska säga. Den var toppen för den kryper han till nästan direkt när vi är hos Emil.

Efter kalaset blev det en powernap på balkongen för Adam och jag körde hem tant. Har varit riktigt trevligt att ha henne här och skönt att få lite extra hjälp.

Tusen tack alla för en väldigt lyckad helg.



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar